Vásárlói vélemények a Mobil Ruhaszárítóról

Mit mondanak a termékünkről azok, akik már vásároltak nálunk, és használatba is vették a ruhaszárítót?Pintér Júlia


Júlia nagyon szereti az új Mobil Ruhaszárítóját, amit azóta szívből ajánl minden nyugdíjasnak, aki szeretne könnyebben teregetni.


Antal Mátyás


Matyi friss házasként találkozott először a termékünkkel, a vásárlással pedig várt még fél évet a fürdőszoba felújításig: amikor megtudták a párjával, hogy babát várnak, sok dolgot előre meg kellett tervezniük, ezért a zuhany kabin helyett kádat szerettek volna a fürdőszobájukba, ami fölé elfért már az új Mobil-8 MAX Ruhaszárítójuk.


Fülöp Zsuzsanna


Zsuzsa kisebb lakásba költözött, ahol a szép nappaliját nem szerette volna egy ruhaszárító állvánnyal elrontani, így nagyon megörült, mikor találkozott a Mobil Ruhaszárítóval. Egyedi belmagassághoz gyártottuk le neki hosszabb zsinórral fregolinkat, amit végül fel is szereltünk.


Szabados Zsanett


Zsanett barátnője ajánlására vásárolt tőlünk, mikor megtudta, hogy babát vár, így osztozhattunk örömében! Pocakos kismamaként így már nem kell sem a ruhaszárító állvány kinyitásával és összecsukásával bajlódnia, és a nehéz, vizes ruhákkal teli kosarat sem kell a nappaliba cipelnie, hiszen mosás után rögtön tud teregetni a fürdőszobájában.


Kabai Barbara és Rogács János


Barbiék kis lakások felújításával foglalkoznak sikeres vállalkozásukban, így ismerkedtek meg velünk. A kis pesti garzonokban tökéletes megoldás a Mobil Ruhaszárító, hiszen minden négyzetmétert kreatívan kell kihasználni, hogy kényelmes legyen. Nemcsak az általuk felújított lakásokba, de saját otthonukba is vásároltak egy fregolit tőlünk, így Ákosnak, az eleven kisfiuknak több helye van a játékra a nappaliban, nem kell teregetés után a ruhaszárító állványokat kerülgetnie.Akik már kipróbálták, szívesen osztották meg tapasztalataikat Facebook oldalunkon,
számunkra az ő elégedettségük a legnagyobb öröm:

VISZONTELADÓINK:
1000 Aprócikk Barkácsbolt és Szerszámbolt
1173. Budapest XVII. kerület, Pesti út 41/C.
1000 Aprócikk Barkácsbolt és Bútoripari szaküzlet
1039. Budapest III. kerület, Mátyás király út 24.
www.nemethbarkacs.hu

barion-logo
Eisenbacher József

Tulajdonos

info@szarito.hu
Tel: +36 30 400 2152


Szárító Bt. | 2310. Szigetszentmiklós, Ádám Jenő sétány 67.
Adószám: 21183904-2-13 | Cégjegyzékszám: 13-06-043719

A céget bejegyző hatóság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága

Adatkezelési tájékoztató | Általános szerződési feltételek

Elolvastam és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot.